Bruidsmeisjes-Vriendinnen

Bruidsmeisjes Vriendinnen

Bruidsmeisjes-Vriendinnen

Bruidsmeisjes-Vriendinnen. 

Het is waarschijnlijk overgewaaid vanuit Amerika, waar het al lang een trend is. Tegenwoordig zie je op meer en meer huwelijken, de zussen en vriendinnen van de bruid in dezelfde mooie jurken. Of in hetzelfde kleur thema, met een andere vormgeving van de jurk. Dat levert natuurlijk mooie foto’s op. Jullie kunnen er hier van mee genieten in de foto galerij.

Wie kan je vragen als bruidsmeisje?

Je kunt goede vriendinnen, zussen, nichtjes, familieleden of kennissen vragen om bruidsmeisje te worden. Hoeveel het er zijn, daar is geen regel voor. Of dit er nu twee, vier of acht zijn, de keuze is geheel aan de bruid. Op de trouwfoto’s is het wel het mooist als je voor een even getal kiest, maar dat is zeker geen verplichting!

Het is een goed idee om personen te kiezen die echt wat voor je betekenen. Want de belangrijkste taak van de bruidsmeisjes is toch wel om de bruid te steunen op de huwelijksdag. Als je twijfelt over iemand, kies die dan niet. Het moeten trouwens niet alleen meisjes zijn die je kiest. Ook je beste vriend kan je vragen om je bij te staan op de grote dag.

Wat doen de bruidsmeisjes op jouw huwelijksdag?

Praktische taken van bruidsmeisjes zijn bijvoorbeeld de volgende: helpen met het aankleden, het ophouden van de sleep van de bruidsjurk, het uitstrooien van bloemenblaadjes, aanreiken van de ringen, de zorg voor het receptieboek en de cadeaus.

Tradities

Het is ook een mooie traditie dat s’avonds als de zon ondergaat de bruid haar bruidsboeket naar de bruidsmeisjes gooit. Degene die het opvangt zal als volgende trouwen, tenminste dat wil de traditie.

Roy Orbison zong “Pretty Woman” in de hitlijsten. Op zijn muziek kunnen jullie een aantal foto’s van bruidsmeisjes-vriendinnen bekijken.

Video afspelen

Ontdek meer foto-reportages met bruidsmeisjes

Bruidsmeisjes
De bruid maakt zich klaar

De bruid maakt zich klaar

De bruid maakt zich klaar Je bent als ‘De bruid’ het belangrijkst! Foto’s van de bruid die zich klaarmaakt zijn belangrijker dan foto’s van de

Read More »
Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk Een prachtige bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden. Dus het kiezen van de juiste juwelen of accessoires is

Read More »
Bruidsreportage

Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen? Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit

Read More »