Bruidsreportage

By in
1161
Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen?

Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit jullie leven. Die dag wil je vast laten leggen in een mooie bruidsreportage. De trouwfotograaf die jullie kiezen moet natuurlijk goed bij jullie passen. Fotograaf bij een bruiloft zijn, is altijd weer onvergetelijk. Ik vind persoonlijk contact héél belangrijk: elkaar voordien al leren kennen. Zo staan we op de trouwdag niet als vreemden tegen over elkaar. Tijdens dat persoonlijk contact bespreken we natuurlijk wat jullie willen op jullie mooiste dag. Zo krijgen jullie een trouwfotograaf die weet wat jullie zelf graag willen!

Bruidsreportage
Bruidsreportage

Stijl bruidsreportage

Echt, puur, fris, vrolijk, romantisch. Zo zou je mijn stijl kunnen omschrijven. Trouwfoto’s maken die jullie als bruidspaar weergeven zoals jullie zijn. Foto’s die een compleet beeld geven van jullie huwelijksdag. Een mooie fotoshoot van jullie samen, maar ook foto’s die een compleet beeld geven van de mooie en belangrijke momenten van jullie huwelijksdag. Dat start al van in de vroege morgen. Het opmaken van de bruid. De hulp van mama bij het aankleden. De laatste knoopjes van de bruidsjurk die dichtgedaan worden. Papa die zijn dochter ziet stralen en ontroerd toekijkt. De lieve blik die je uitwisseld met je geliefde. Al die waardevolle momenten leg ik vast.

Bruidsreportage
Bruidsreportage

Werkwijze en ervaring

Bij een bruidsreportage probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn. Alle mooie momenten leg ik vast. Een ontspannen sfeer tijdens de fotosessie zorgt er voor dat we spontane en ongedwongen foto’s kunnen maken. Ik zet jullie in het mooiste licht, en ik geef poseer tips. Maar we zorgen ook voor speelse en candid fotografie. Met meer dan 25 jaar ervaring in bruidsreportages, blijft toch elk bruidspaar en elke bruiloft uniek voor mij, en geniet ik elke trouwdag weer enorm van mijn werk om een mooie bruidsreportage te maken. Jullie liefde daar draait het om. De locatie is minder belangrijk voor mij. Een traditionele bruiloft of een zogenaamde “Destination weddding” in het buitenland, ik leg het graag vast. Trouwen jullie aan de kust of in Italië? Een festivalbruiloft of een bohemien huwelijk? Voor elk soort bruiloft mogen jullie contact met me opnemen.

Bruidsreportage
Bruidsreportage

Bruidsreportage. Informatie en prijzen.

Op de pagina prijzen-fotoreportages vinden jullie alle mogelijke foto pakketten. Een offerte op maat is natuurlijk ook altijd mogelijk. Of kom eens vrijblijvend langs, bij een persoonlijk gesprek kunnen we elkaar leren kennen. Demo-albums bekijken en de mogelijkheden voor jullie bruidsreportage bespreken. Bekijk het foto-portfolio en de blogs om een indruk van mijn werk te krijgen.

Bruidsreportage
Bruidsreportage
Please follow and like us:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.