Drone Beelden in jullie trouwvideo

Drone Beelden in jullie trouwvideo

REGELGEVING

Er zijn veel “niet-toegelaten-te-vliegen” zones in België of Nederland. Daar moeten we rekening mee houden. Met name in de buurt van luchthavens, maar ook bij veel natuurgebieden mag er niet gevlogen worden. En er gelden regels met betrekking tot de hoogte en afstand tussen drone en bestuurder.

VERBODEN TE VLIEGEN

  • Luchthavens
  • Militaire gebieden
  • Dicht bevolkte bebouwing
  • Boven spoorwegen
  • Bij mensen massa’s
  • In het donker
Drone Beelden in jullie trouwvideo

Drone Beelden in jullie trouwvideo: Overzicht van de locatie

Een trouwfilm hoort over liefde, emotie, passie te gaan. Daarom illustreren we dat best met close beelden, gemaakt met camera’s op de grond. Niettemin kunnen drone beelden in een trouwvideo wel een mooi overzicht van de locatie weergeven. Als er tijd genoeg wordt uitgetrokken door het bruidspaar om een spectaculair shot te laten maken, zullen we dat zeker doen. Hou er in jullie planning wel rekening mee dat drone beelden maken ook tijd kost. Bekijk hieronder een paar fragmenten uit trouwvideo’s met drone beelden. 

Het weer en drone beelden

Het mag niet te hard waaien en het moet droog zijn. Daarom kunnen we dus geen garantie geven of het ook daadwerkelijk gaat lukken. 

Drone Beelden in jullie trouwvideo | De kostprijs van drone beelden

Er zijn videografen die er meer geld voor vragen om drone beelden in een trouwvideo te verwerken. Huwelijksfotograaf Francis B doet dat niet. We garanderen geen drone beelden, want dat is sterk afhankelijk van de locaties en de weersomstandigheden. Maar als we er maken, vragen we er zeker geen meerprijs voor. We vinden dat dit tot onze service behoort. Net zoals het filmen van de ceremonies met meerdere camera’s. 

Spectaculair gebruik van Drone Beelden

Willen jullie echt iets spectaculairs in de trouwvideo? Bekijk dan als voorbeeld eens de Videoclip “I Drove All Night” met Kelly en Ruben. Drone beelden gemaakt gedurende de dag. In de montage bewerkt tot nachtbeeld. Zo’n videoclip kan gebruikt worden om jullie huwelijk aan te kondigen. Of een extra opnamedag om een spectaculair verhaal toe te voegen aan jullie trouwvideo. Vraag meer info en prijzen voor zo’n opnames.

Drone Beelden in jullie trouwvideo
Video afspelen

Love Story Videoclip “I Drove All Night” met Kelly en Ruben

Drone Beelden in jullie trouwvideo | Nieuwe Drone bij Huwelijksfotograaf Francis B

We filmden tot nu toe met een DJI Phantom 3. Een goede drone. Alleen vergt het nog al wat tijd om hem te gebruiken en hij is vrij groot om bij een huwelijk in te zetten. Daarom zochten we naar een oplossing. Vanaf augustus 2019 hebben we de beschikking over een Mavic Pro. Kleiner, eenvoudiger in gebruik, en een aantal automatische functies.

Speciaal aanbod in de maand augustus en september 2019!

Daarom doen we nu een aanbod. Trouwkoppels die in de maand augustus en september 2019 een trouwvideo bestellen, krijgen een extra GRATIS video-shoot aangeboden. Om spectaculaire beelden te maken op locatie. Die beelden verwerken we dan in jullie trouwvideo.

Meer informatie over hoe Huwelijksfotograaf Francis B een trouwvideo maakt vinden jullie hier: 

Bekijk drone-beelden die we maakten voor professionele klanten. 

Op onze website www.virtual-embracing.be staan in het portfolio video’s van een Passiefhuis van Bostoen en Maisons Rochehaut. In beide video’s zijn drone beelden verwerkt.

Volg en like ons!