Fotobox met usb stick

By in ,
1904
Fotobox met usb stick
Fotobox met USB stick

Fotobox met USB Stick

Een Fotobox met USB stick wordt samen met het Go-Book fotoalbum vanaf nu bij elke huwelijksreportage geleverd. Beiden worden in een kleur naar keuze geleverd. Dat kan in imitatie leer of linnen. Jullie namen en huwelijksdatum worden op de Fotobox met USB stick en de cover van het Go-Book album geprint.

In de Fotobox zijn er 10 HD-prints inbegrepen en een USB-stick met daarop alle foto’s van jullie huwelijksdag. Meer prints zijn mogelijk tegen meerprijs.

Trouwalbums Graphistudio Go-Book fotoalbum

Go-Book fotoalbum

Huwelijksfotograaf Francis B levert samen met de Fotobox bij alle reportages een Graphistudio fotoalbum met 80 pagina’s. De kleur en uitvoering van het album en opbergbox zijn vrij te kiezen. Naar wens kan de cover met een foto bedrukt worden of in leer of linnen uitgevoerd worden. De mooie opbergbox met transparant deksel met magnetische sluiting laat toe om het album als een fotokader te etaleren op een kast of opbergrek.

Young book of Wedding book

Uiteraard kunnen jullie altijd upgraden naar een luxueuzer fotoalbum zoals een Young Book of een Wedding Book. Die albums worden in HD geprint, met een kwaliteit van wereldklasse. Natuurlijk leveren we ook bij deze albums een Fotobox met USB stick. Als jullie ook een video reportage laten maken, is er de mogelijkheid om in de opbergbox van het Young Book een video-scherm in te bouwen. Op het interne geheugen kunnen we dan de hoogtepunten video en de complete reportage zetten. En een slide-show, ondersteund door muziek, met alle foto’s. Zo kunnen jullie waar je ook gaat, niet alleen alle foto’s, maar ook de video tonen.

Kunst, Passie, Dromen…

De kunst en passie van de fotograaf, de verwachtingen en dromen van het koppel, de emoties en verbazing van hun geliefden … al deze gevoelens krijgen vorm in een album dat je op het eerste gezicht leuk zult vinden. Het Go-Book album, Fotobox met USB stick, Young Book en Wedding Book brengt de charme van Made in Italy tot uitdrukking.

 

Go-Book fotoalbum

Tamara en Pascal

Bekijk ook de foto's en video's van dit sympathieke koppel
AAN ZEE

De bruidsmeisjes

De bruidsmeisjes houden van de bruidegom. Bekijk de foto's
Een kus?
Please follow and like us:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.