Love fotoshoot | Alexandra en Jean-Luc

By in
1961
Love fotoshoot | Alexandra en Jean-Luc

Love Fotoshoot Alexandra en Jean-Luc

Enkele maanden voor hun huwelijk lieten Alexandra en Jean-Luc een Love fotoshoot maken in het openlucht museum Atlantikwall. Ook de omgeving in Raversijde zoals het nabijgelegen strand gebruikten we. Het was volle zomer, met een felle zon, en we moesten rekening houden met de openingstijden van het Provinciaal Domein. Het licht was dus niet ideaal. Daarom zochten we ook naar schaduwrijke plekken. Een Love fotoshoot is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de fotograaf en zijn manier van werken. We zorgen er voor dat we zowel natuurlijke en geposeerde foto’s maken. Alexandra en Jean-Luc gebruikten de foto’s voor een Love Fotoshoot foto-album en voor hun uitnodigingen.

“I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride: I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close.”

Pablo Neruda, 100 Love Sonnets

De voor, achter, en binnenkant van de uitnodiging

Previous
Next

Romantisch in Brugge en Ooidonk

Bekijk de huwelijks-foto's van Alexandra en Jean-Luc
Romantisch

Tips en prijzen Foto Loveshoot

Tips voor een Foto Loveshoot. En de prijzen voor de fotosessie's
TIPS
Bruidspaar Alexandra en Jean-Luc in kasteelpark

Omdat Jean-Luc geïnteresseerd is in geschiedenis, kozen we voor de Atlantic Wall in Raversijde als locatie voor onze Foto Loveshoot. Het was héél prettig samenwerken met Francis. Goede tips voor het poseren, en en heel ontspannen sfeer. Ook de foto’s van onze trouw waren meer dan in orde.

Alexandra Bouriakova

-

Bruid

Please follow and like us:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.