Muziek onder de trouwvideo

Muziek onder de trouwvideo

Jullie bestellen een trouwfilm. Daar moet natuurlijk passende muziek onder. Echter, muziek is auteursrechtelijk beschermd. Daardoor kunnen jullie de trouwvideo enkel privé zonder problemen gebruiken. Als de trouwfilm echter gedeeld wordt op Youtube of Social Media kanalen zoals Facebook of Twitter kan er wel een probleem ontstaan. Bij Youtube is het zo geregeld dat de uitgever van de muziek kan aangeven of het mag gebruikt worden. Indien het mag, worden er reclame boodschappen voor of op de video getoond. Daardoor gaat een deel van de inkomsten naar de auteur van de muziek. Als de muziek onder de trouwvideo niet mag gebruikt worden, blokkeert Youtube de video en kan je de video in alle of bepaalde landen niet meer afspelen.

Muziek onder trouwvideo

muziek onder de trouwvideo. Wat gebruiken we?

Huwelijksfotograaf Francis B geeft jullie een lijst met nummers die we kunnen gebruiken. Op die lijst mogen jullie je favoriete nummers aanduiden. Verder mag je de lijst aanvullen met muziek nummers die je graag onder de trouwvideo zou willen horen. Wij bekijken dan of dat kan en mag. Uiteraard gebruiken we ook de opnames van live-muziek tijdens de ceremonies. Of als jullie muziek op een CD of USB-stick gezet hebben om af te spelen tijdens de ceremonies, krijgen wij daar graag een kopie van. 

Hoe registreren we een trouwceremonie - Muziek onder trouwvideo
Video afspelen
Muziek onder trouwvideo
Video afspelen
Trouwfotograaf in Venetië - Muziek onder trouwvideo
Video afspelen
Muziek onder trouwvideo

De overgang van een emotioneel muziek nummer, tijdens de intrede van de suite, naar live-muziek van de groep Petticoat bij de alternatieve ceremonie van Nicole en Serge

Muziek onder trouwvideo

Een emo moment tijdens de trouwvideo van Maxime en Alexander. Live opgenomen muziek in de kerk met zwart-wit video beeld en foto’s.

Muziek onder hoogtepunten video

Muziek onder de hoogtepunten video van Vanessa en Frederik. Twee favoriete muziek nummers uitgekozen door de bruid. Het liedje van Dolly Parton werd ook gebruikt bij de openingsdans.

Volg en like ons!