Portfolio-Video Huwelijksvideograaf Francis B

Portfolio-Video

Highlights video's

In het Portfolio-Video van Huwelijksvideograaf Francis B zien jullie voorbeelden van huwelijks-video-reportages. Een highlights of hoogtepunten video is een korte impressie van jullie huwelijksdag. Alle hoogtepunten zijn er in verwerkt. De highlights video leveren we enkele dagen na jullie huwelijk. Uiteraard krijgen jullie ook een complete trouwvideo, die als we de héle huwelijksdag filmen plus/minus 80 minuten lang is.

Video – reportagE met 1 cameraman

Een complete video-reportage bestaat bij Huwelijksvideograaf Francis B uit verschillende hoofdstukken. We beginnen met een opening sequentie met daarin een aantal hoogtepunten. Daarna krijgen jullie in de verschillende hoofdstukken het verloop van de dag te zien. Tijdens de ceremonies gebruiken we ook een aantal vaste camera’s. Waarom gebruiken we ook vaste camera’s? Bijvoorbeeld tijdens de kerkdienst zetten we een paar camera’s op statief om het bruidspaar en de priester/spreekgestoelte te filmen. Zo heeft de cameraman meer gelegenheid om tussenbeelden te maken van familie, vrienden, getuigen en het bruidspaar. Met meer variatie in beeld, kunnen we een dynamische reportage maken.

Video - reportage met 2 cameramannen

In het Portfolio-Video ook voorbeelden van trouwvideo’s met twee cameramannen. Met twee camera’s krijg je meer variatie in beeld. Zo kunnen we jullie video monteren zoals een TV-programma.  Bijvoorbeeld cameraman 1 volgt de bruid en bruidegom. Cameraman 2 concentreert zich meer op familie en vrienden. Bij het begin van de dag kan bijvoorbeeld de tweede cameraman ook beeld en foto’s nemen van het klaarmaken van de bruidegom en zijn familie. Tijdens de ceremonies gebruiken we ook een aantal vaste camera’s. In de korte fragmenten hieronder geven we voorbeelden van wat met meer camera’s kan gerealiseerd worden.

Willen jullie meer info over een video-reportage? Of een volledige reportage bekijken?

Neem dan contact op met ons

Bekijk meer complete video’s en fragmenten uit huwelijksreportages op het YOUTUBE kanaal van HuwelijksVideograaf Francis B

Een idee voor je vrijgezellen avond?

Een lipdub video, een video voor Facebook of je eigen website, een videoclip, een gek filmpje, je eigen soap enzovoort. Een lipdub kan al vanaf 39,5€ per persoon. Contacteer ons met je vraag en Huwelijksvideograaf Francis B werkt een voorstel uit.

Echte klanten. Echte reacties.