PRE-WEDDING OF LOVE-FOTO-SHOOT

By in , , ,
2468
PRE-WEDDING OF LOVE-FOTO-SHOOT

Zo'n Love-foto-shoot is "REAL FUN"

Pre-Wedding of Love-Foto-Shoot

Toekomstig bruidspaar Shana en Dieter boeken zo’n Love-foto-shoot. De foto’s dienen voor de uitnodigingen en de huwelijks-website. Een aantal maanden voor de huwelijksdatum gaan we op pad. Fort-Napoleon in Oostende en de duinen daar rond zijn de locatie.  Niet onverwacht, kiest het toekomstig bruidspaar, voor retro stijl voor hun Pre-Wedding of Love-Foto-ShootDe styling, de kleding en de props voor de Love-fotostoot zijn door de bruid uitgezocht.

Pre-Wedding - Love-foto-shoot Shana en Dieter
Pre-Wedding – Love-foto-shoot Shana en Dieter

Love fotoshoot – De gebruikte props.

Hoelang duurt zo’n Foto-shoot?

Zo’n Pre-Wedding of Love-fotoshoot duurt een tweetal uren. Vooraf bespreken we of jullie speciale wensen hebben. We houden er ook rekening mee waar de foto’s (en video) voor gebruikt worden. En daarna maken we vooral veel fun bij de foto-shoot. Het voordeel is ook, dat we elkaar al leren kennen voor jullie huwelijksdag. En dat jullie al vertrouwd worden met mijn werkwijze.

Ik ben een fotograaf die een voorliefde heeft voor niet-standaard locaties, unieke mensen en mooi licht. Mijn specialiteit is fashion geïnspireerde foto’s, maar zonder meer hou ik van een uitdaging!

– Francis Bruyninckx

Wat kan je doen met de foto’s?

Na de foto-shoot zorgt Huwelijksfotograaf Francis B met de foto’s voor een ontwerp voor de uitnodigingskaarten. Als jullie dat wensen ook voor een persoonlijke huwelijks-website. En uiteraard kan je ze delen op social-media. Of een vergroting of foto-album laten printen.

Bekijk hier een huwelijks-website.

Previous
Next

Een aantal van de foto's uit de Love-Fotoshoot kan je bekijken in de galerij

Tijdens de Love-fotoshoot nemen we ook videobeeld op. Daarmee monteren we een video die jullie op social-media en op een huwelijks-website kunnen delen. Als jullie dat wensen kan in zo’n video ook een interview of quotes geïntegreerd worden. Een paar voorbeelden daarvan kan je op de volgende links bekijken.

Sandra en EllenKelly en Nico
Video afspelen
Please follow and like us:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.