Pre-Wedding Videoclip

Kelly en Nico lieten een Pre-Wedding videoclip maken en een Love fotoshoot. De foto’s werden gebruikt voor hun uitnodigingen en huwelijk website. De video uiteraard voor hun website.

Met Kelly en Nico trokken we naar het park in Aalst voor de buitenopnames. Het interview deden we in hun huiskamer. Jullie moeten een 3-tal uren reserveren als je ook zo’n clip en foto’s wil laten maken. Dat kan al vanaf 420 €.

Bekijk onze prijslijst voor Love-fotoshoots en Pre-Wedding videoclips. 

Zo’n videoclip is is een leuke manier om je familie en gasten op de hoogte te brengen van jullie trouwplannen. Deel ze op social-media en op een eigen huwelijk website

Bekijk de huwelijk website van Shana en Dieter.

Pre-Wedding Videoclip

Hoe gaan we te werk om zo’n videoclip te maken?

De regisseur/cameraman heeft een gesprek met jullie over wat jullie precies willen doen met de videoclip. Daarna starten de opnames en stelt de regisseur jullie een aantal vragen. Daar kan je heel spontaan op antwoorden. Tijdens de montage van de clip monteren we de antwoorden parallel aan elkaar met daartussen mooie beelden van jullie als koppel. Nog een romantisch muziekje eronder, dat mag je zelf kiezen als je dat wil. En de clip is klaar om al jullie gasten, familie en vrienden te verbazen. Als jullie ook een huwelijk video reportage laten maken, ben je ondertussen ook al gewend aan de camera.

Bekijk ook de huwelijksvideo van Kelly en Nico

Meer zien? Bekijk dan een aantal fragmenten uit de trouwvideo van Vanessa en Frederik.

Pre-Wedding Videoclip

Pre-Wedding Videoclip

Willen jullie ook zo'n videoclip of een Love-fotoshoot? Klik dan hier voor een boeking.
LOVE

Love-Fotoshoot

Bekijk ook de foto's en videoclip van Shana en Dieter
LOVE

Pre-Wedding Videoclip

Bekijk ook de videoclip en fotoshoot van Sandra en Ellen
LOVE
Please follow and like us: