Trouwalbums

Trouwalbums Van Graphistudio

Huwelijksfotograaf Francis B levert bij de fotopakketten trouwalbums van de Italiaanse firma Graphistudio. De trouwalbums van Graphistudio onderscheiden zich door authentieke, onconventionele elegantie. Moderne klassiekers met als basis vakmanschap en creativiteit.

Made in Italy

De Italiaanse stijl die zich weerspiegelt in de innovatieve designs. Als eerste ter wereld kwam Graphistudio met digitale HD-printtechnologie voor bruidsfotografie. Graphistudio streeft hetzelfde na als Huwelijksfotograaf Francis B: “Oog voor detail en kwaliteit”. We zijn er dan ook trots op dat we bij Huwelijksfotograaf Francis B deze top kwaliteit trouwalbums kunnen aanbieden. 

Herbeleef de mooiste dag van jullie leven met onze trouwalbums

Kies jullie eigen stijl, en herbeleef de mooiste dag

De GoBook trouwalbums met GoBox opbergbox

Het GoBook trouwalbum is het standaard fotoalbum dat we bij al onze fotopakketten leveren. Dit album kan tot 80 pagina’s bevatten in een lay-flat binding. Echt fotopapier met keuze uit mat of glanzend. De cover kan een geprinte foto zijn, of in imitatie leer of linnen zijn uitgevoerd. Een bijgeleverde GoBox met doorzichtig magnetisch deksel laat toe om het trouwalbum bijvoorbeeld rechtstaand op een kast te showen. Met verschillende kleur combinaties in leer of  linnen, plus de mogelijkheid om de namen en huwelijksdatum te printen op de cover, is dit een uitstekende optie bij onze fotopakketten.

GoBook en YoungBook Videos

Ontelbare design mogelijkheden

Trouwalbum Graphistudio

De YoungBook Trouwalbums met opbergbox

Huwelijksfotograaf Francis B bied de mogelijkheid aan om het inbegrepen trouwalbum te upgraden naar één van de andere modellen van Graphistudio. Het Youngbook is het meest verkochte album. Niet alleen bij Huwelijksfotograag Francis B, maar wereldwijd. Met het exclusieve Canon fotopapier en geprint in High Defenition is het onovertroffen voor scherpte en kleurweergave van de trouwfoto’s. Het is leverbaar in leer, leatherette, linnen, hout, acryl cover, metaal, kurk enzovoort. Oneindige design mogelijkheden zijn toepasbaar met dit exclusieve trouwalbum.

EXCLUSIEF. TROUWALBUMS MET INGEBOUWDE VIDEO MONITOR

De YoungBook trouwalbums kan Huwelijksfotograaf Francis B leveren met een ingebouwde video monitor in de opbergbox. Stel jullie het volgende voor: Een YoungBook trouwalbum kan maximaal 100 pagina’s bevatten. Daarop staan dan ongeveer 500 foto’s. Maar Huwelijksfotograaf Francis B bezorgde jullie meer dan 2000 foto’s. Wel nu kunnen we met alle foto’s een slideshow maken, met jullie favoriete muziek er onder. En die slideshow kan via USB ge-upload worden naar het ingebouwde geheugen van de video monitor. Zo kunnen jullie al de foto’s bekijken in het trouwalbum. Als jullie ook een trouwfilm laten maken bij Huwelijksfotograaf Francis B, dan kunnen we ook de hoogtepunten video montage weergeven op de ingebouwde video monitor van het YoungBook trouwalbum.

Ingebouwde video monitor in opbergbox

YoungBook Video trouwalbum

Het WeddingBook trouwalbum

Houden jullie meer van klassiek? Dan is het WeddingBook een uitstekende keuze. Dit trouwalbum heeft de meeste mogelijkheden in materiaalkeuze voor de externe bekleding van het album. Er is keuze uit verschillende fotopapier soorten. Het album kan ook met de HD print technologie geprint worden. Opbergboxen zijn er in verschillende uitvoeringen.

Trouwalbums
Trouwalbums

Exclusief design

WeddingBook trouwalbums

Retro stijl met de Matted Trouwalbums.

Zijn jullie fan van retro? Dan is het Matted Trouwalbum een optie. Foto’s geprint in HD. De album pagina’s uitgevoerd in matte’s. Ook wel passe-partouts genoemd. De trouwfoto’s worden gemonteerd achter de passe-partout. Bekijk de video om een idee te krijgen hoe dat er uit ziet. Een ideaal trouwalbum voor zwart-wit reportages.

Retro stijl

Matted WeddingBook trouwalbum

De digital matted trouwalbums

De digital matted trouwalbums zijn een variant op het matted trouwalbum. Met speciale print technieken en papier soorten bekomen we een matted effect.

Kleine trouwalbums

Vergeet jullie ouders, getuigen, bruidsmeisjes en familie niet.

Van alle trouwalbums kunnen we verkleiningen maken met dezelfde layout als het grote album.

Verkrijgbaar als hardback, pocketbook, sleeve book, of in een kleinere uitvoering van GoBook, YoungBoook en WeddingBook.

 

Trouwalbums

Foto box met USB stick

Bij al onze fotoreportages leveren we niet alleen een trouwalbum. Maar ook een Foto box met een USB stick. Op de USB stick alle foto’s in hoge resolutie. In de box 10 zwart-wit foto’s.

Prijzen-fotoreportages - Foto box met USB stick
Volg en like ons!