Trouwfilm | Maxime en Alexander

Trouwfilm | Maxime en Alexander

Trouwfilm | In Antwerpen | Met Maxime en Alexander

De trouwfilm | Maxime en Alexander namen we op in Antwerpen in de winter. Iets speciaal dus. De meeste verliefde koppels kiezen er voor om in de lente of zomer te trouwen. Maar Maxime wou absoluut een winterbruiloft. En die vond dus plaats op een koude dag in februari. Om zeven uur in de morgen, waren de bruid, haar zus, schoonzussen en vriendinnen al druk bezig met de voorbereidingen. De visagiste en kapster waren druk in de weer om de meisjes er op hun best te laten uitzien. Nadat ook de mama van Maxime opgemaakt was vertrokken we naar het gemeentehuis van Kontich. 

Gemeentehuis van Kontich

Alexander kwam met zijn ouders daar rechtstreeks naar toe. In de oude raadszaal met de prachtige glasramen was er wel wat wachttijd. De burgemeester was wat te laat. Maar hij maakte het volledig goed met zijn ludieke aanpak. Na een eerst aarzelend “Ja” van Alexander kwam het goed. Het was maar een grapje! Met een lachsalvo als gevolg natuurlijk. Familie foto’s in de raadzaal en op de buiten trap sloten dit hoofdstuk af.

De Kerkdienst

Na de brunch ging de kerkdienst door in de magistrale Sint-Paulus kerk in Antwerpen. Natte sneeuw en een ijzige wind konden de pret niet bederven. Maxime de bruid straalde. Het was haar droom om een winterbruiloft in “American Style” te hebben. Zus, schoonzussen en vriendinnen als bruidsmeisjes allemaal in dezelfde jurk. De dienst werd opgeluisterd met prachtige live gezongen muziek.

De Zoo van Antwerpen

Na de kerkdienst trok het gezelschap naar de Zoo van Antwerpen. De receptie vond plaats in de “Verlat” zaal met bijhorende tropische serre. Het avondfeest in de “Marmeren zaal”. Met een geleid avond bezoek aan de dierentuin. Een exclusief feest tot in de late uurtjes.

Hoe produceerden we de trouwfilm | Maxime en ALexander?

Met 1 cameraman en enkele vaste camera’s in het gemeentehuis, kerkdienst en avondfeest. Deze trouwfilm dateert al van enkele jaren geleden, toen hadden we nog geen beschikking over een gestabiliseerde camera, drone en dashcam. Bij al de trouwfilms die Huwelijksfotograaf en videograaf Francis B nu produceert, gebruiken we die uiteraard wel.

Willen jullie ook zo'n trouwfilm?

Neem dan contact op met ons!
BOEK NU
Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk Een prachtige bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden. Dus het kiezen van de juiste juwelen of accessoires is

Lees verder »
Bruidsreportage

Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen? Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit

Lees verder »
Volg en like ons!!!