Trouwfotografie | Lynn en Thomas

Trouwfotografie

Lynn en Thomas

Een Trouwfeest met als thema “Film”

Het ouderlijk huis van Lynn was al mooi versierd vroeg in de morgen. Een trotse nonkel kwam met zijn oldtimer Jaguar en de bruidegom toe. Na dat Thomas het bruidsboeket overhandigde aan Lynn was het tijd om naar het gemeentehuis te rijden.

Huwelijksplechtigheid in de achtertuin.

De pater Norbertijn stond Lynn en Thomas al op te wachten in de tuin van de ouders van Thomas. De huwelijksplechtigheid en één van de recepties vonden daar plaats.

Het kasteel van Bornem

Als trouwfotograaf was ik bij Lynn en Thomas aanwezig vanaf dat de bruidegom aankwam tot en met de receptie. Met de twee guitige bruidskindjes en het bruidspaar trokken we naar het kasteel van Bornem voor de trouwfoto’s. De familie foto’s namen we in de tuin van de feestzaal.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Trouwfotografie | Een Selectie uit de meer dan 1500 foto’s van Lynn en Thomas

In een klein stationnetje... Met Lynn en Thomas op de stoomtrein voor een Love-Foto-Shoot.

Met Lynn en Thomas maakten we een Love-Foto-Shoot op de site van oude stoomtrein lijn Dendermonde-Puurs. In een coupé en in het oude station maakten we foto’s. Met die foto’s ontwierp ik ook hun uitnodigingskaarten. Op hun vraag, in een filmthema. Ze leerden elkaar namelijk kennen in de bioscoop. En omdat de aankleding van hun avondfeest ook in dat thema zou staan.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

De uitnodiging in een film thema.

Previous
Next
Volg en like ons!
Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk Een prachtige bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden. Dus het kiezen van de juiste juwelen of accessoires is

Lees verder »
Bruidsreportage

Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen? Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit

Lees verder »