Trouwvideo-in-Oost-Vlaanderen

TROUWVIDEO IN OOST-VLAANDEREN

Video afspelen

Trouwvideo hoogtepunten van Griet & Bjorn

Trouwvideo In Oost-Vlaanderen

Een Trouwvideo-in-Oost-Vlaanderen.

Griet en Bjorn trouwden in augustus 2017. Toen ik s’morgens vroeg richting de Vlaamse heuvelzone reed, kwam de zon mooi op boven de nevelige velden. Griet en haar pasgeboren baby, haar bruidsmeisjes en mama waren al in volle voorbereiding op de mooie dag die ging komen. Haarkapsters en visagist waren al druk bezig om de meisjes nog mooier te maken dan ze al zijn. 

De bruidegom arriveert

Bjorn arriveerde met een aantal Old-Timer auto’s voor de bruidsstoet. Hij mocht niet aanbellen. Griet koos niet voor de traditionele begroeting! Normaal gaat het zo: de bruidegom belt aan, de bruid doet open, er volgt een kus en de bruid krijgt het boeket. Nee, deze keer deed het koppel het op de Amerikaanse manier. Kijk maar eens naar de video dan ontdek je hoe Griet en Bjorn elkaar voor het eerst te zien krijgen op hun huwelijksdag. En waarom Griet een eerste traantje laat. In de tuin volgde de eerste foto-shoot. Bekijk hieronder deel 1 van de Trouwvideo-in-oost-vlaanderen.

Trouwvideo-in-Oost-Vlaanderen | Griet en Bjorn – Deel 1

Trouwen voor de wet

Na het ontbijt met een glaasje champagne trok de trouwstoet naar het statige Kasteel van Egmont. Het kasteel van Graaf Lodewijk van Egmont is nu in gebruik als stadhuis van Zottegem. Karen Lammens van Huwelijksplanner Allure-Events uit Zottegem leidde alles in goede banen. 

Kasteel Oude Berg in Geraardsbergen

Kasteel Oude Berg in Geraardsbergen is gelegen boven op de legendarische Muur van Geraardsbergen. Na een welgekomen verfrissing op de snikhete dag was de tuin van het kasteel het perfecte decor voor de open lucht trouw-ceremonie. Priester Herman ging voor in de dienst. Tijdens de kerkelijke ceremonie brak er een hevig onweer uit boven Geraardsbergen. Met de camera’s onder paraplu’s probeerden we toch zo goed mogelijk alles te coveren.

Trouwvideo-in-Oost-Vlaanderen | Griet en Bjorn – deel 2

Receptie en Avondfeest

Gelukkig trok de onweersbui snel over. En kon de receptie in openlucht plaatsvinden. Voor het dansfeest had de bruid nog een aangepaste jurk voorzien. 

Trouwvideo-in-Oost-Vlaanderen | Griet en Bjorn | Deel 3

Griet en Bjorn bruidspaar
3 jaar later nog steeds MEGA blij met onze video. Je bent een topper in je vak! Snikhete dag en een onweersbui tijdens de ceremonie, maar jij bleef doorgaan!!!

Hoe produceerden we de trouwvideo?

In 2017 produceerden Huwelijksfotograaf en videograaf Francis B de trouwvideo’s nog onder de naam iWedding. De Trouwvideo-in-Oost-Vlaanderen van Griet en Bjorn draaiden we met 1 cameraman. En met een aantal vaste camera’s tijdens de ceremonies en het avondfeest. Bijvoorbeeld in het stadhuis was er 1 vaste camera gericht op het bruidspaar. Zo kon de cameraman de getuigen, familie en vrienden filmen. De klank nemen we op met een dasspeld microfoon bij de bruidegom en met een tafel microfoon bij de burgemeester. In de bruidsauto was er een Dashcam gemonteerd. Tijdens de open lucht ceremonie gebruikten we 4 vaste camera’s, een schoudercamera en een gestabiliseerde camera. En natuurlijk gebruikten we ook onze Drone voor luchtbeeld van de feest locatie. Dit is een trouwvideo zoals beschreven in VIDEOPAKKET 2 op de pagina Prijzen-Videoreportages

Wil je meer weten over hoe we een trouwvideo produceren? Klik dan hier.

De bruid maakt zich klaar

De bruid maakt zich klaar

De bruid maakt zich klaar Je bent als ‘De bruid’ het belangrijkst! Foto’s van de bruid die zich klaarmaakt zijn belangrijker dan foto’s van de

Read More »
Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk Een prachtige bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden. Dus het kiezen van de juiste juwelen of accessoires is

Read More »
Bruidsreportage

Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen? Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit

Read More »