Trouwvideo

Trouwvideo | Karolien en Dimitri

Trouwfilm
Video afspelen

De hoogtepunten-video van Karolien en Dimitri

Trouwvideo | Karolien en Dimitri

Een niet gebruikelijk traditioneel trouwfeest!  Dat is het minste wat we kunnen zeggen over het huwelijk van Karolien en Dimitri. Hun familie had voor diverse verrassingen gezorgd. Ontdek ze mee in de trouwvideo. Het koppel boekte een foto en video reportage bij iWedding – Huwelijksfotograaf Francis B. Toen ik ze voor het eerst ontmoette op een huwelijksbeurs, vertelden ze me dat hun feest zou doorgaan op het eigen loonwerkers bedrijf. In een nieuwe loods die ze aan het bouwen waren. Iets speciaals dus. De trouwvideo van Karolien en Dimitri registreerden we met 2 cameramannen en enkele vaste camera’s tijdens de ceremonies. Jullie kunnen op deze pagina de volledige trouwfilm in 2 delen en de hoogtepunten-video bekijken.

Het ouderlijk huis van Karolien

Trouwvideo

Zoals gebruikelijk begon de dag in het ouderlijk huis van de bruid. De kapster was al druk bezig met Karolien, haar mama en haar schoonzusje. Een beetje later kwam ook de make-up artieste toe. Nadat Karolien haar bruidskleed had aangetrokken was het wachten tot Dimitri arriveerde. Na overhandiging van het bruidsboeket en de hulp van Karolien bij het opspelden van de corsage bij Dimitri was het tijd voor een ontbijt. In de trouwvideo kunnen jullie dit zien in de eerste twee hoofdstukken van deel 1.

TrouwvideoTrouwvideoHet gemeentehuis van Londerzeel

De familie had al voor eerste verrassing gezorgd bij de ingang van het gemeentehuis. Een mooie roll-up banner om iedereen welkom te heten. Samen met het welkom bord van het gemeentebestuur zelf, was het een leuke verrassing. Ook het transport naar de kerk was fijn geregeld. Met tractor en huifkar arriveerde het bruidspaar aan de kerk.

Video afspelen

Trouwvideo | Karolien en Dimitri | deel 1

Receptie en avondfeest op een bijzondere locatie

Na het oorverdovend concert van alle vrachtwagen en tractor toeters na de huwelijksplechtigheid trokken we naar het bedrijf van Dimitri en zijn ouders. De nieuwe loods, die super mooi was gedecoreerd door de bruid, was er eerst een receptie. En daarna het avondfeest, met een traiteur die duidelijk ervaring heeft met op locatie te werken.

EEN VURIG VERVOLG

De familie had tijdens het diner nog iets speciaals in petto. Op de tonen van “Vonken en Vuur” van Clouseau werd er om het huwelijk van Karolien en Dimitri te vieren een vuurwerk afgestoken. En daarbij was wat emotie uiteraard! 

De eerste dans in de trouwvideo

Een bijzonder stukje in de trouwfilm! Karolien en Dimitri hadden speciaal geoefend op een mixtape met populaire muziek. Hun eerste dans zal dan ook nog lang in het geheugen blijven van de genodigden. Bekijk hem zeker in deel 2 van de trouwvideo.  En toen was het dansen tot… 

Video afspelen

Trouwvideo | Karolien en Dimitri | Deel 2