Verlovingssessie | Sandra en Ellen

By in , , ,
1887
Verlovingssessie | Sandra en Ellen

Een verlovingssessie met korting?

Sandra en Ellen maakten er graag gebruik van.  Bij de bestelling van een huwelijks-reportage, is er korting op een verlovingssessie.

Social-Media en Uitnodigingen

UitnodigingUitnodiging

De foto’s en/of video kunnen jullie natuurlijk gebruiken op social media maar ook voor de uitnodigingskaarten. Huwelijksfotograaf Francis B maakt graag een ontwerp voor een uitnodigingskaart.

Een verlovings-website?

Met zo’n website kunnen jullie de foto’s van de Love-fotoshoot en de pre-wedding videoclip delen met al je familie en vrienden. En na jullie huwelijksdag kan de website aangevuld worden met foto’s en videoclips van jullie mooiste dag.

Bekijk hier zo’n huwelijks-website.

Gastenboek

Gastenboek
Gastenboek

Huwelijksfotograaf Francis B kan voor jullie ook een mooi gastenboek verzorgen. Met de foto’s van de verlovingssessie en witte pagina’s is het een eye-catcher op jullie huwelijk. Een gastenboek met jullie foto’s kan vanaf 140€.

Bekijk onze prijslijst voor verlovingssessie’s.

Bekijk meer Love-fotoshoots en videoclips

Shana en Dieter – Kelly en Nico

Love-fotoshoot

Met Sandra en Ellen gingen we op de pier van Nieuwpoort en in een park in de buurt foto’s maken. Huwelijksvideograaf Francis B nam ook videobeelden op van hen beiden. In het park vroeg ik hen dan hoe ze elkaar hebben leren kennen. Het antwoord kunnen jullie beluisteren in de verlovingssessie videoclip.

Video afspelen
Please follow and like us:
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.