Huwelijksvideograaf met V&F

Huwelijksvideograaf | Met Vanessa en Frederik

Huwelijksfotograaf Francis B is ook een Huwelijksvideograaf. We werken met héél ervaren cameramannen die ook voor TV-producties werken. De regie, montage en afwerking wordt door Francis zelf gedaan. Met meer dan 30 jaar ervaring in montage voor TV-zenders en productie huizen, zijn jullie verzekerd van een professioneel resultaat. Correcte beeldtaal en een goede montage zijn bij Huwelijksvideograaf Francis B vanzelfsprekend. Bij de ceremonies in stadhuis en kerk zetten we ook altijd een aantal onbemande camera’s neer. De trouwvideo wordt door die variatie aan beelden dynamischer. En aangenamer om naar te kijken.

Voorbeeld van een trouwVIDEO

Een goed voorbeeld daarvan zijn de onderstaande video-fragmenten uit de trouwvideo van Vanessa en Frederik. Een huwelijksreportage gefilmd met twee cameramannen en een fotograaf. Bekijk eerst al eens de hoogtepunten montage. Binnen de week na jullie huwelijksdatum leveren we als Huwelijksvideograaf zo’n videoclip. Het is een video van ongeveer 10 minuten, met daarin alle hoogtepunten. Ideaal om te delen op social-media. Maar jullie kunnen hem ook eenvoudig tonen via smartphone of tablet. Een aantal weken daarna is ook de lange reportage klaar.  

Hoe gaan we te werk als huwelijksvideograaf ?

Goede videografen voor je huwelijk zijn erg belangrijk. Iedereen kijkt tenslotte naar films en TV-uitzendingen. Dus met een lage kwaliteit moeten jullie echt niet tevreden zijn. Hoe pakte Huwelijksvideograaf Francis B het bijvoorbeeld aan bij Vanessa en Frederik? Op vraag van de bruid realiseerden we een extra lange trouwfilm van 150 minuten. Het was de wens van Vanessa dat de complete kerkdienst in de trouwvideo verwerkt was. Ik leg verderop uit hoe we er in slaagden om dit toch niet eentonig te maken.

Hoe verloopt zo’n dag?

s’Morgens om 7 uur begon de visagist al met de make-up en haar styling van Vanessa en haar mama. Daar was uiteraard 1 cameraman bij aanwezig. De tweede cameraman filmde ondertussen bij de bruidegom thuis. En zorgde als extra ook voor foto’s van de bruidegom en zijn familie. 

Toen Frederik aanbelde stond er 1 cameraman buiten, de tweede filmde binnen in het ouderlijk huis van Vanessa en kon zo ook een schitterend reactie shot van de bruidegom maken.

Hoe filmt Huwelijksvideograaf francis b de ceremonie?

Bij vertrek naar de kerk, hebben we een mini-camera gemonteerd in de bruidswagen. 1 Cameraman ging mee met de old-timer bus en de familie. De tweede cameraman vertrok al naar de kerk om daar het gezelschap op te vangen en om drie vaste camera’s in de kerk op te stellen. 

Tijdens de kerkdienst filmden we in totaal met zes camera’s. Twee cameramannen met een schoudercamera en een gestabiliseerde camera. 1 camera om een top-shot te maken vanaf de preekstoel. Een camera gericht op het bruidspaar en op het spreekgestoelte en/of priester. En 1 camera gericht op de familie. Jullie zullen je afvragen of die vaste camera’s dan altijd hetzelfde beeld opnemen? Nee, natuurlijk niet. De beeld-uitsnede wordt regelmatig aangepast door de fotograaf of één van de cameramannen.

Als er op dezelfde dag ook een ceremonie is in het stadhuis, zetten we daar ook extra camera’s.

De receptie en avondfeest

Bij huwelijksvideograaf Francis B hebben jullie de keuze of we het avondfeest met 1 of 2 cameramannen filmen. 

Bij Vanessa en Frederik filmden we de receptie’s en het avondfeest met 1 cameraman.

Zijn luchtopnames mogelijk?

We kunnen indien de locaties het toelaten ook luchtopnames maken met onze drone. 

Bekijk hieronder een aantal fragmenten uit de trouwfilm van Vanessa en Frederik

Huwelijksfotograaf - Wat is er mogelijk in een trouwvideo

De video reportage is fantastisch. Er zit héél veel in de video dat we zelf niet gezien hebben tijdens onze dag. Vooral tijdens de kerkdienst gebeurde er natuurlijk van alles achter onze rug. Dat hebben jullie perfect in beeld gebracht.

Vanessa en Frederik

-

Bruidspaar

De bruid maakt zich klaar

De bruid maakt zich klaar

De bruid maakt zich klaar Je bent als ‘De bruid’ het belangrijkst! Foto’s van de bruid die zich klaarmaakt zijn belangrijker dan foto’s van de

Read More »
Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk Een prachtige bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden. Dus het kiezen van de juiste juwelen of accessoires is

Read More »
Bruidsreportage

Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen? Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit

Read More »