Videograaf Huwelijk Video Bruiloft Huwelijksvideograaf

Videograaf Huwelijk

Video Bruiloft

Huwelijksvideograaf 

Trouwfilms gemaakt met de liefde, die jullie liefdesverhaal verdient. Uniek en wonderbaarlijk vastgelegd door videograaf Francis B.

Mijn stijl als Videograaf Huwelijk

Mijn stijl als ‘Videograaf-Huwelijk‘ wordt sterk beïnvloed door de koppels. Ik wil dat mijn klanten zich tot me aangetrokken voelen, omdat mijn trouwfilms anders zijn. Niet alleen verschillend van traditioneel, maar verschillend van elkaar. Mijn doel is dat kijkers onze trouwfilms bekijken en zeggen “dit voelt als een Francis-B productie” in plaats van “dit ziet eruit als een Francis-B productie”. Geen twee bruiloften zijn hetzelfde, dus geen twee films! We beginnen met brainstormen op het moment dat we jullie “ontmoeten”. Jullie vertellen mij jullie verhaal en ik vertel onze visie.

Huwelijksvideograaf en ervaring

Als videograaf heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het filmen van huwelijken, events en TV-programma’s. Ik ben absoluut dol op het filmen van bruiloften. Ik heb altijd een passie gehad voor het vertellen van verhalen, reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Het is een eer om deel uit te maken van de belangrijkste dag in het leven van een bruidspaar en dat verhaal vervolgens opnieuw te vertellen in de trouwvideo. Of uw bruiloft een episch evenement is, een intiem feest met een handvol van uw naaste familie en vrienden, of zelfs een schaking, ik zal elk huwelijk met dezelfde hoeveelheid passie en enthousiasme benaderen. Ik zal discreet alle speciale momenten van je dag vastleggen, terwijl ze zich op natuurlijke manier ontvouwen. Goed filmen gaat niet over apparatuur, het gaat over mensen en hun verhalen, dus ik probeer de emotie van bruiloften op een persoonlijke manier vast te leggen.

Wat krijgen jullie als Trouwvideo?

Willen jullie meer weten over hoe ik een trouwfilm maak? En wat jullie precies geleverd krijgen? Lees dan het volgende:

Of bekijk hier een complete trouwfilm van Griet en Bjorn. In drie delen. Gefilmd met 1 cameraman en extra vaste camera’s bij de alternatieve ceremonie.

Volg en like ons!
Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk

Sieraden bij je bruidsjurk Een prachtige bruidsjurk is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden. Dus het kiezen van de juiste juwelen of accessoires is

Lees verder »
Bruidsreportage

Bruidsreportage

Bruidsreportage Trouwplannen? Dan hebben jullie vast een bruidsreportage nodig! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, als het goed is wordt dit één van de mooiste dagen uit

Lees verder »